F.Andikaa 2011.06.13. 16:56

Eperparfé

10 adag
1 adag súja:8,5 dkg
Energiatartalma:700KJ/167Kcal
Szénhidrát:13,39g

Hozzávalók:

30dkg eper, 10dkg glukonon, 3dl tejszín, 0,5dl citromlé, a díszítéshez 1dl tejszín és 6dkg eper.

A friss méjhűtött v a diabetikus befőtt epret áttörjük ill turmixoljuk. A glukononnal és a citromlével simára keverjük, majd a habbávert tejszínt is hozzáadjuk. A vanilia parféhoz hasonlóan fagyasztjuk, szeleteljük és tejszínhabbal meg eperrel díszítve tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://recept-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr472980796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása