2011.06.13. 16:56
Eperparfé
10 adag
1 adag súja:8,5 dkg
Energiatartalma:700KJ/167Kcal
Szénhidrát:13,39g
Hozzávalók:
30dkg eper, 10dkg glukonon, 3dl tejszín, 0,5dl citromlé, a díszítéshez 1dl tejszín és 6dkg eper.
A friss méjhűtött v a diabetikus befőtt epret áttörjük ill turmixoljuk. A glukononnal és a citromlével simára keverjük, majd a habbávert tejszínt is hozzáadjuk. A vanilia parféhoz hasonlóan fagyasztjuk, szeleteljük és tejszínhabbal meg eperrel díszítve tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: parfé
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.