2011.06.13. 16:52
Citromparfé
10 adag
1 adag súja:8,8dkg
Energiatartalma:990KJ/237Kcal
Szénhidrát:13,46g
Hozzávalók:
8 tojás sárga, 10 dkg glukonon, 4,5dl tejszín, 2 nagy citrom, a díszítéshez narancsízű gyümölcskocsonya.
Elkészítés:
A tojássárgákat a glukononnal, a citromreszelékkel megmelegítjük, majd kihűtjük. A citromlevet beleöntjük és a habbávert tejszínnel óvatosan összekeverjük. A vanilia parféhoz hasonlóan fagyasztjuk és szeleteljük. Narancsízű gyümölcskocsonya-szeletkékkel díszítve kínáljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: parfé
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.