F.Andikaa 2011.06.20. 17:58

Puncs szelet

Hozzávalók: 10  tojás, 3 tojásfehérje, 41  dkg porcukor, 1 vanília pudingpor, 3 puncs ízű pudingpor, 1/2 cs sütőpor. 9 ek kristálycukor, 20 dkg margarin, 1/2 dl rum, tortadara.

A 7 tojás fehérjét 21 dkg porcukorral gőz fölött kemény habbá verjük, lassan hozzákeverjük a tojássárgákat, vaníliás cukrot, az átszitált 3 cs puncs ízű pudingport, és a vanília pudingot,a  fél sütőport. Közepes  tűznél sütjük, mint a piskótát. / célszerű az aljára sütőpapírt tenni. / 

Krém:20 dkg margarint, 20 dkg porcukrot, 3 tojássárgáját, és a fél dl rumot jól kikeverjük és a kihűlt lap tetejére kenjük.

Máz: 3 tojás fehérjéből 9 ek kristálycukorral gőz fölött kemény habot verünk, a krém tetejére simítjuk. Tortadarát vagy reszelt csokit szórunk a tetejére.

A bejegyzés trackback címe:

https://recept-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr123000868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása