2011.06.20. 17:58
Puncs szelet
Hozzávalók: 10 tojás, 3 tojásfehérje, 41 dkg porcukor, 1 vanília pudingpor, 3 puncs ízű pudingpor, 1/2 cs sütőpor. 9 ek kristálycukor, 20 dkg margarin, 1/2 dl rum, tortadara.
A 7 tojás fehérjét 21 dkg porcukorral gőz fölött kemény habbá verjük, lassan hozzákeverjük a tojássárgákat, vaníliás cukrot, az átszitált 3 cs puncs ízű pudingport, és a vanília pudingot,a fél sütőport. Közepes tűznél sütjük, mint a piskótát. / célszerű az aljára sütőpapírt tenni. /
Krém:20 dkg margarint, 20 dkg porcukrot, 3 tojássárgáját, és a fél dl rumot jól kikeverjük és a kihűlt lap tetejére kenjük.
Máz: 3 tojás fehérjéből 9 ek kristálycukorral gőz fölött kemény habot verünk, a krém tetejére simítjuk. Tortadarát vagy reszelt csokit szórunk a tetejére.
Szólj hozzá!
Címkék: édessüti
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.